World Golfers 2015

World Golfers Championship – 18. august 2015

Den 18. august 2015 har vi gunstart i Tirsdagsklubben.

På dagen har vi fået mulighed for at spille World Golfers Championship samtidig, da et af vores medlemmer velvilligt har sponsoreret en af deres turneringer på vores dejlige bane.
Der er 20 turneringer rundt i landet, hvor vinderen af hver af de 5 HCP-rækker kvalificerer sig til Landsfinalen på Royal Oak den 13. september 2015.De 5 rækkevindere i Landsfinalen kvalificerer sig så til Verdensfinalen i Tyrkiet, hvor man møder de 5 vindere fra alle de andre deltagende lande.

Udover rækkevinderne vil der også være særdeles flotte præmier.

Læs alt om World Golfers Championship.

Så altså to turneringer på den samme runde den 18. august – ligesom flagspillet i festugen, hvor vi både spillede flagspil og samtidig Synoptik Cup.

Vores gunstart er derfor denne gang almindeligt individuelt slagspil – og du får endnu en mulighed for at lave forbedringer til eclectic.

Du vælger selv mellem disse tre tilmeldinger:
1) alene Tirsdagsklubbens gunstart
2) alene World Golfers Championship
3) begge turneringer

Tilmelding til Tirsdagsklubbens gunstart sker på almindelig vis via golfbox og tilmelding til World Golfers Championship via deres hjemmeside

Der vil være to præmieoverrækkelser på terrassen efter runden, hvor caféen tillige byder på gammeldags kyllingesteg med kartofler, flødesovs og agurkesalat til 110 kroner.

Vi håber på at I alle bakker op om dette gode initiativ der skal ses som en gave til Tirsdagsklubben.

Med håbet om starten på en god tradition
Formandskabet

Scroll to top