Hulspil

Du kan allerede tilmelde dig

Siden vi i 2015 introducerede vores egen Hulspils-turnering i Tirsdagsklubben har over 30 deltaget næsten hvert år.
Prisen er 50 kroner, og alle pengene går til præmierne – se betingelserne.
DSC02798_srcset-large

Resultater

Fra og med 2022 spiller vi i en række med 32 deltagere.

Mestre

ÅrA-rækkeB-række
2023Flemming V. Hansen
2022Martin Frandsen
2021Allan BookerRené Jelen
2020Ronnie DahlgaardUlrik Olsen
2019Per Stenbæk MadsenJan Frederiksen
2018Frank SchouRemi Pedersen
2017Svend SørensenMartin Kristensen
2016Lennart Husted LaursenJens Hjortkjær
2015Morten SeegerAllan René Hansen

Betingelser for Tirsdagsklubbens Hulspilsturnering

1. Generelt
Hvert hul repræsenterer et point, som der spilles om. Der spilles ”spiller” mod ”spiller” – ”hul for hul”. Spilleren med den bedste nettoscore vinder pågældende hul. Matchen er afgjort, når den ene spiller er flere huller op, end der er huller tilbage. Er matchen ikke afgjort efter 18. hul, afgøres matchen i henhold til pkt. 4.

2. Navn
Hulspilsturneringen benævnes ”Tirsdagsklubbens Hulspilsturnering”.

3. Formål
At give medlemmer af Tirsdagsklubben kendskab til og mulighed for at spille hulspil, herunder at sætte sig ind i reglerne for hulspil og dermed blive en mere komplet golfspiller.

4. Turneringen
Der spilles efter DGU golfregler samt Korsør Golf Klubs lokale regler.

Alle matcher spilles fra tee-55 på Old Course, Korsør Golf Klub.

Matcherne spilles udenfor Tirsdagsklubbens normale spilletidspunkt (Tirsdage kl.11-17).

Turneringen er en lukket turnering for medlemmer af Tirsdagsklubben.

Tilmelding til Hulspilsturneringen foretages til formandskabet senest 1. maj.

Formandskabet fastsætter gebyr for deltagelse i hulspilturneringen. Gebyret fremgår af hjemmesiden og går til præmier.

Formandskabet udarbejder og opdaterer turneringsplanen (cup-systemet), der lægges på hjemmesiden. Turneringsplanen udarbejdes ved seedning og lodtrækning, således at højhandikapperne møder lavhandikapperne i første match.

Der spilles i en række med max 32 deltagere.

Respektive matcher skal være afviklet tidsmæssigt i henhold til turneringsplanen.

Matcherne spilles over 18 huller. Hvis matchen ikke er afgjort efter 18 huller, forlænges matchen med start på Old Course hul 1, såfremt der indenfor 15 minutter kan spilles ud. Handicapslagene gives hul for hul på samme måde som under runden (Regel 3.2c(2)).

Såfremt matchen ikke kan forlænges på Old Course afgøres den på puttinggreen. Spilleren, der sidst vandt et hul, vælger hvilket hul der puttes til og hvorfra – og har honnøren. Valg af hul samt honnør skifter for hvert spillet hul. Vinderen er den, der først vinder et hul.

Der spilles med fuldt handicap.
Eksempel: Spiller A har 19 slag. Spiller B har 26 slag. Spiller B har således 7 tildelte slag flere end spiller A, som fordeles i henhold til banens handicap-nøgle.

Der kan ikke handicapreguleres i forbindelse med gennemførelse af matcherne.

Førstnævnte spiller på turneringsplanen har ansvaret for at arrangere matchen indenfor den fastsatte periode. Matchen bookes i Golfbox.

Et aftalt spilletidspunkt har samme status som en officiel starttid og kan kun ændres, hvis begge parter kan enes om en ny starttid.

Er et spilletidspunkt ikke aftalt, skal matchen starte på sidste spilledag senest kl. 14.00 i henhold til turneringsplanen. Den spiller, der ikke befinder sig på teestedet kl.14.00, taber matchen.

Såfremt matchen ikke er afviklet senest på den sidste spilledag for matchen, diskvalificeres begge spillere. ”Næste modstander” vinder således uden kamp.

Resultater af respektive matcher indberettes til formandskabet af førstnævnte spiller på turneringsplanen snarest efter matchen og ikke senere end den på turneringsplanen anførte dato for afvikling af matchen. Der skal ikke afleveres scorekort, men alene et resultat. Indberetningen skal ske til kgktirsdagsklub@gmail.com og skal indeholde navne og score (f.eks. Per Møller – Henrik Lundgaard 3&2).

Enhver uregelmæssighed afgøres af Formandskabet.

Præmieoverrækkelse finder sted i forbindelse med afholdelse af Tirsdagsklubbens generalforsamling. Der er præmier til de fire bedste spillere.

Er respektive vindere ikke til stede ved generalforsamlingen, bibeholdes placeringen, men præmien tabes. Formandskabet kan dispensere i særlige tilfælde.

5. Andet
Vinderen af respektive matcher giver en mellem øl eller lignende til taberen.

Scroll to top