St Andrews med Rotary – 2017

Så blev det igen tid til St Andrews.

6 deltagere i år: Henrik Lundgaard, David Drachmann-Sunne, Claus Vad, Per Stenbæk Madsen, Jens Madsen og Martin Kristoffersen.

Og sikke en succes.
Per og Henrik blev nr. 2 i Fellowship Foursomes på Strathtyrum.
Martin kvalificerede sig til Nordic Team og vandt tillige The Lancaster Trophy.

Og så havde vi simpelthen bare nogle skønne dage med mad i lejligheden, middag hos Ray & Charles, golf på unikke baner og hygge i lange baner.

Se billeder fra turen allernederst på denne side.

2017-holdet samlet i Town Hall

Efter en forrygende uge i skiftende vejr (op til 50 mph = 22 sek/m), regn og sol, havde vi en skøn torsdag aften i Town Hall.

For de over 30 danskere til turneringen i år, blev det en uforglemmelig aften.

For første gang nogensinde i de 63 år turneringen har været holdt, var der danskere på det vindende hold. Og så ovenikøbet 8 af slagsen. Sammen med Peter Brodelius fra Sverige var der 3 fra Herning, 4 fra Hillerød og så Martin fra Korsør.

Stemningen var høj fra start til slut.

Team Nordic

8 danskere og 1 svensker – sådan så årets Nordic Team ud.

Virkelig god stil fra arrangørernes side at kreere et Nordic Team, når nu der var så mange danskere med i år.

Og med en flot afslutning på Old Course torsdag hentede vi 14 point ind på International og vandt dermed årets turnering.
Faktisk vandt vi torsdagen med hele 21 point, hvilket må siges at være uovertruffent.

The Lancaster Trophy

Med 35 og 41 på hhv. Old Course og Eden Course blev Martin Kristoffersen den bedste spiller under HCP 11, og dermed vinder af The Lancaster Trophy.

Henrik Lundgaard vandt trofæet i 2014.

Korsør Nor Rotary’s interne turnering 2017

Middag hos Ray & Charles

Onsdag aften var vi alle 6 inviteret til middag hos Ray og Charles.

Masser af spændende golf-historier, super lækker 3-retters menu, masser af vin, whisky og GT’ere, gjorde at aftenen helt sikkert lander i historie-bøgerne.

Nordic Team for første gang

Med hele 33 deltageref ra Danmark alene i 2017, var det med stor glæde at vi konstaterede at turneringsledelsen ændrede i Team-opsætningen. Europa blev således delt op i Nordic og i European.
Det gav 8 danskere (4 fra Hillerød, 3 fra Herning og Martin fra Korsør) samt Peter Brodelius fra Sverige på Team Nordic.

The Friendship Tournament

Per og Henrik deltog torsdag og spillede en super foursome-runde i 62.Det var nok til en flot 2. plads.Vinderne gik i 61.

Hole-In-One af franskmand

New Course’s hul 13 (152 m langt på dagen) blev skue for en flot HIO.En flot, statelig franskmand (HCP 21) slog det flotteste slag. Desværre missede han selv øjeblikket hvor bolden røg i hullet – han havde nemlig travlt med at få sin tee med videre ;o)Martin så med egne øjne det flotte slag og bolden ryge i – gik nemlig i bolden bagved, og var netop kommet til tee-stedet på 13. hul da det skete.Historien fortæller videre at franskmanden to huller senere lavede en birdie.

Henover alle 4 runder havde han eet snit på 40 stb-point.
Det bliver spændende at se hvilket HCP han arriverer med næste år ;o)

Peter Pade fik dårlig mave

Peter Pade fra Herning blev kaptajn for Nordic Team med 81 point.Onsdag aften var han og vennerne på indisk restaurant (formentlig Maisha, ligger dog ikke helt fast). Det resulterede desværre i at Peter torsdag morgen på hul 3 måtte forbi toilettet. Efter nogen tid ville hans caddy gerne vide nærmere: Do you want to take a shite or do you want to play golf?Og Peters runde sluttede desværre allerede her. Noget af en pris at betale for lidt god mad.

Hillerød er med igen næste år

De 13 drenge fra Hillerød havde en super tur – og de har allerede booket hotel til næste år. Måske de ovenikøbet kommer lidt flere!Det samme gælder Herning-drengene.Så vi bliver mange danskere igen næste år – så måske Team Nordic er kommet for at blive.

Billet-bøvl

Tror ikke at ticket.dk bliver brugt mere ;o(De reagerede ikke på navneændringen fra Marius til Martin. Så det var med en del mave-rumlen at Martin dukkede op i lufthavnen. Og resultatet blev da også at han måtte købe en ny flybillet – incl. bagage.Og det til trods for at Henrik (igen grundet manglende infor fra ticket.dk) havde booket bagage til alle en gang ekstra. Og ikke engang denne bestilling kunne bruges på Martin. Kan godt forstå at der er mange klage-sager i Landsretten…Heldigvis var de to piger ved check-inn for Norwegian meget imødekommende, og det hele blev løst – dog til en noget højere pris end forventet.

Scroll to top